Onze prestaties

Wat mag u van ons verwachten?


Raad en daad

Als u een opdracht wilt aannemen, krijgt u vooraf de nodige informatie over de leerling:

  • vakinhoudelijk: welk vak moet behandeld worden, hoe zijn de prestaties op school, welke problemen dienen opgelost te worden?
  • persoonlijk: welk type leerling hebben we hier?
  • organisatiorisch: adres, telefoonnummers

Tijdens de lopende opdracht blijft AbacuS de verantwoordelijke partner voor de ouders. U kunt te allen tijde beroep doen op aandacht en advies door de directie.

Redelijke betaling

Voor uw professionele dienstverlening, uw vakkennis en uw positieve uitstraling mag u een redelijke betaling verwachten. Bij AbacuS heeft u géén risico: u krijgt uw salaris rechtstreeks van de directie. Dus hoeft u niet bij de klanten achter uw geld aan te hollen.

Wij beschermen u ook tegen nalatigheid: Soms kan het gebeuren dat u voor een afgesproken les naar de klant toe gaat, maar de leerling is er niet. Normaal gezien kunt u in zo'n geval de les toch in rekening brengen. Vraag aan de directie hoe dat precies werkt.

Het uurtarief wordt afgesproken met de directie en verschilt per regio.

Professionele werkwijze

AbacuS werkt op internationale schaal. Dus kunt u van de voordelen en de veiligheid van onze organisatie genieten, als u met ons samenwerkt. AbacuS bestaat al meer dan 20 jaar en heeft dus de nodige ervaring. In heel Europa zijn momenteel meer dan 25.000 docenten als freelance medewerkers ingeschreven.

Uiteraard kunt u te allen tijde om een referentie over uw werkzaamheden bij AbacuS vragen. Dit komt zeker van pas als u elders in het onderwijs of verwante beroepen wilt werken. Vraag het aan de directie, ze zullen u graag ook daarbij helpen!